Spændende ting man kan lave på en date

Dating er ikke altid lige sjov. Ofte sveder man i litervis pga. nervøsitet, og højdepunktet på en traditionel date er ofte, når vinflasken bliver åbnet, og man kan få noget beroligende alkohol til at dæmpe nerverne lidt. Sådan behøves det ikke at være. Man kan fx lave noget der er sjovt, hvor man hurtigt får smidt nervøsiteten – endda uden alkohol! Der er mange spændende ting man kan lave på en date.

Spændende ting på en date – formel 1 simulator

Kør om kap mod hinanden i de samme simulatorer, der anvendes af de professionelle. En F1 simulator er en oplagt idé, hvis I begge har lidt en forkærlighed for Michael Schumacher og gerne træder lidt ekstra hårdt på speederen, når I har muligheden på motorvejen.

Tag en partner med ud i stedet for hørepropper og kør på mountainbike i en skov. Du skal have fat i en date af et helt særligt stof for at dette er en god idé, men for en lille målgruppe rammer det til gengæld også bare helt plet.

Dette er nogle lidt anderledes bidrag af spændende ting man kan lave på en date og kræver en date, der er klar på dette!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *