Undgå et kedeligt og trivielt forhold med en sexpartner

Bliv fri for bindende forhold med en sexpartner

Det er ikke alle mennesker, der har hverken lyst til eller brug for at være i et fast forhold. Et fast romantisk forhold til en anden person kan nemlig rumme mange ulemper. Det kræver først og fremmest, at man binder sig til en lang række udmattende forpligtelser, så som at man skal møde forældrene og fejre højtider sammen, og højst sandsynligt tænke på børn i en nær fremtid. Her føler man måske at man forpligter sig til at være sammen med den samme person resten af sit liv, hvilket for mange kan være en afskrækkende tanke.

At være i et fast forhold kræver tid og overskud. Det kræver, at man prioriterer hinanden og giver plads til, at der er andre end en selv at tage hensyn til. Og er man f.eks. i en periode at sit liv, hvor man eksempelvis prioriterer sit arbejde eller måske sit sociale liv med vennerne meget højt, kan det være svært at finde pladsen til at prioritere et andet menneske højere i hverdagen.

Derfor kan det være en god idé at finde et alternativ til et fast forhold i en sexpartner. Her kan man i stedet for at tænke på babymad og julegaver, fokusere på at tilfredsstille sine fysiske behov. Med en sexpartner behøver man ikke at investere sit følelsesliv i sit forhold. Dette er nemlig uundgåeligt, hvis man har en kæreste, da manglede følelsesmæssig interesse hurtigt vil ødelægge forholdet alligevel. Et forhold, som udelukkende er baseret på det seksuelle er mindre forpligtende for begge parter og vil derfor ikke kræve samme grad af engagement som et fast forhold.

Derfor kan det være en løsning at starte med et forhold, hvor man kun skal sætte sit sexliv i fokus, hvis man har andre prioriteter i sit liv.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *